shop hki 700x400

TÖÖLÖ

Kahvikauppamme sijaitsee Töölössä vuonna 1925 valmistuneessa Art Deco - tyylisessä kerrostalossa. Iloiset ja ammattitaitoiset baristamme tarjoilevat täällä monenlaisia kahveja, jotka valmistetaan useilla eri menetelmillä kuten mm. Chemexillä, Aeropressillä ja espressokoneella. 

Saatavilla on laaja valikoima kahvejamme, jotka tuodaan vastapaahdettuina suoraan omalta artesaani paahtimoltamme. Kahvikaupastamme löydät myös laadukkaita espressokoneita, kahvimyllyjä sekä monenlaisia kahvitarvikkeita.

Osoite: Runeberginkatu 31. 00100 Helsinki
Avoinna: Ma-Pe 08:30-18:00. La: 11-17

Shops Kamppi

KAMPPI

Avasimme syyskuussa 2017 Kampissa uuden kahvibaarin, jossa tarjoilemme paahtimomme herkullisia erikoiskahveja sekä kasvis- ja vegaanipainoitteisia herkkuja. Kahvien lisäksi voit ostaa täältä kahvitarvikkeita että vastapaahdetut kahvit myös mukaan kotiin. Järjestämme täällä myös kahvikoulutuksia sekä -tapahtumia. Uusi kahvibaarimme on aivan ydinkeskustassa ja toivommekin että useille asiakkallemme on nyt helpompi tulla käymään meillä ja ottamaan vaikka herkkukahvit mukaan työmatkalla! Lisätietoa uudesta kahvibaaristamme saat tästä.

Osoite: Salomonkatu 5. Kamppi (Ruohonjuuren myymälän sisällä)
Avoinna: Ma-Pe 10:30-18:00 ja La 11-16


Shops Kamppi

lohja

LOHJA

Paahtimomme yhteydessä Lohjalla palvelee pieni ja kodikas myymälä, josta löydät kaikki valikoimamme kahvit. Lauantaisin saatavilla on erikoiskahveja, kuten cappuccinoa, espressoa ja muita. Myymälästä löydät myös kahvitarvikkeita. Jos etsit jotain tiettyä valikoimaamme kuuluvaa kahvikonetta tai tarviketta, niin voit ostaa ne etukäteen verkkokaupastamme ja noutaa täältä.

Osoite: Lohjanharjuntie 1147. Muijala
Avoinna:  Pe-La 10:00-15:00